Pensiune

Imprimare
PDF
  • Pensiunea turistica "Padurea de Argint" este situata in satull Varatec, in vecinatatea manastirii Varatec si a orasului Tragul Neamt, pe soseaua Varatec- Agapia, la nr.75.
  • Pensiunea a fost conceputa si construita special pentru practicarea turismului rural si raspunde nevoii de refacere a sanatatii si recreere atat prin confortul oferit, cat si prin ambianta deosebit de placuta, data de amanajari, vegetatie si pozitia deosebita de care beneficiaza.
  • Inconjurata de o gradina spatioasa cu tufe de trandafiri, chiosc amenajat, terase, beneficiaza de asemenea un gratar si mese exterioare rustice. Ea cuprinde doua corpuri de cladire, construite din lemn, in stil traditional romanesc, cu elemente de arta populara. Constructia de baza serveste pentru cazare, iar anexa cuprinde blocul alimentar si salonul pentru servirea mesei.
  • Pensiunea, dotata cu incalzire centrala confera conditii deosebite de cazare simpla sau pensiune completa, cu mancare traditionala, la preturi accesibile. Totodata, aceasta dispune de spatii amenajate pentru organizarea de mese festive si intalniri de afaceri pentru grupuri de persoane care doresc iesirea din spatiile conventionale. Parcarea este asigurata in curtea interioara.
  • Se ofera posibilitatea de a organiza excursii in imprejurimi, informatii turistice. Avantajul pensiunii noastre este proximitatea unor manastiri, avand in acelasi timp toate atuurile unei vacante de exceptie: liniste, aer curat, verdeata si nu in ultimul rand ospitalitatea oamenilor din zona.